Marius C. Romascanu

Marius are aproape doua decenii de experienta practica in vanzari, marketing si dezvoltare organizationala, in pozitii de executie si pozitii manageriale. Marius detine experienta de peste zece ani in consultanta (crearea, implementarea si evaluarea programelor complexe de formare si a cursurilor pe teme de comunicare si relatii publice, dinamica grupurilor si team building, managementul resurselor umane, leadership, abilitati manageriale, comportament organizational, managementul schimbarii, dezvoltare personala, vanzari, marketing, tehnici de negociere) pentru organizatii publice si private, cu renume in Romania si in Europa.

Pe langa acestea se adauga si experienta semnificativa a lui Marius acumulata in crearea, implementarea si evaluarea cursurilor de crestere a eficientei la nivel personal si de echipa.

Este membru al unor echipe internationale de consultanti pe probleme de dezvoltare a resurselor umane, dezvoltare si livrare de programe de instruire specifice pentru diverse categorii de functionari publici (manageri publici, cadre de conducere si functionari publici de executie, inalti functionari publici).

Marius este formator acreditat A.N.C. (fost C.N.F.P.A.) si consilier pentru dezvoltare personala (acreditat A.N.C.). Absolvent al unui Master in comunicare si relatii publice si al unui Master in comunicare manageriala si managementul resurselor umane, in prezent este doctorand in domeniul Stiintelor Comunicarii.

Entuziast, jovial si orientat catre rezultat, Marius este un antreprenor care considera performanta ca fiind una dintre consecintele dezvoltarii personale continue.

Valoarea adaugata a programelor pe care Marius le sustine rezulta atat din comunicarea eficienta cu oamenii, pentru a le intelege nevoile de dezvoltare si pentru a contribui la satisfacerea lor, cat si din metodele de lucru pe care el le aplica si prin intermediul carora apar premisele crearii unui mediu de invatare pozitiv, experiential, dinamic si puternic interactiv.