Luminita Neagoe

Luminita Neagoe este de profesie economist cu o experienta de peste 8 ani in acest domeniu, Expert Contabil, membru CECCAR. Este antreprenor si profeseaza in cadrul firmei de contabilitate pe care o conduce, furnizand expertiza in domeniul contabil, contabilitate primara, financiara, contabilitate si expertiza pe proiecte europene, management resurse umane.

Luminita isi ofera serviciile de contabilitate si expertiza financiara unor clienti provenind din domenii diferite, avand activitate complexa si care se safla de mai multi ani pe piata, dar si unor entitati aflate la debutul lor in activitate.

Luminita s-a implicat activ si ca manager financiar si expert contabil in cadrul unor proiecte europene finantate din POSDRU, PODCA, POSCCE.

Luminita a absolvit Academia de Studii Economice si Facultatea de Drept din Bucuresti si este absolventa a Masterului in Contabilitate, Control si Expertiza, in cadrul ASE Bucuresti.

Ca trainer, Luminita este formator acreditat  A.N.C. (fost C.N.F.P.A.) si sustine sesiuni de formare de peste 6 ani in domeniul Contabilitate, Inspector Resurse Umane, Manager Resurse Umane si Inspector Salarii atat pentru firme private cat si pentru reprezentanti ai departamentelor de specialitate din administratia publica.