Geo Hostina

Geo este co-fondatorul Eurocenter Management Network si Dante Communication, doua proiecte din domenii foarte diferite, respectiv consultanta in afaceri si turism de afaceri. Cei 6 ani de antreprenoriat i-au deschis calea si catre alte initiative, in special in domeniul „on-line learning” in care isi doreste sa investeasca in viitorul apropriat.

Geo Hostina a parcurs un traseu profesional ascendent, de la trainer la director executiv si antreprenor, care i-a permis acumularea unor abilitati variate: vanzari, dezvoltarea si livrarea programelor de training, consultanta in afaceri. Cei cativa ani petrecuti in domeniul tranzactiilor imobiliare au contribuit major la initiativa de a-si lansa propriile proiecte antreprenoriale.

Cu o formare completa in psihologie, consultanta si business, Geo este un senior al pietei de training si consultanta romanesti, fiind un partener de cursa lunga pentru organizatii multinationale si antreprenoriale preocupate de generarea si sustinerea performantei. Experienta sa complexa de lucru, atat ca resursa suport – trainer, coach si consultant pentru mai mult de 50 de companii din diferite industrii, cat si ca lider i-a dezvoltat capacitatea de a genera si implementa solutii practice, realiste, adaptate contextului economic si cultural specific.

A urmat programe de dezvoltare personala sub supervizarea a diferiti consultanti/coachi romani sau externi, ocazie cu care a imbinat atat expetiza in psihologie cat si practica manageriala. Participarea la programe precum Coaching Fundamentals – sub supervizarea lui Alain Cardon, Strategic Management – Greg Dolby, CEO al Future Achievement Intl, Finance Management la Bursa de Valori din Romania, Training for Local Consultant – SCIENTER, Bologna – Italia, i-au oferit sansa de a-si fundamenta experienta practica pe cunostinte si concepte experimentate, care au condus la rezultate tangibile in proiectele dedicate mediului de business si sectorului public. Are Diploma Profesionala in Management la Open University din Marea Britanie.

Cativa dintre clientii cu care a lucrat in proiectele de training si consultanta sunt din domeniile auto (Cefin Romania), farmaceutice (Farmexim si Sensiblu), bancar (BRD, Raiffeisen Bank), agricol (Avicola Bacau), IT (S&T Romania si Kapsch Romania) constructii si industrie.

Profil Linkedin