Gabriela Tanase

Gabriela este partener si director general al companiei International Consulting Expertise, co-fondatorul programului Antreprenoris in Romania. Este antreprenor din 2004, cand a infiintat firma East West Consulting Romania pe care a administrat-o pana in 2011, cand printr-un proces de rebranding, EWC Romania a devenit International Consulting Expertise, parte a grupului international de firme cu acelasi nume – International Consulting Expertise (din care fac parte si East West Consulting, European Consultants Organisation, RAL si DMC). In acelasi timp, Gabriela este Country Manager pentru compania European Consultants Organisation, reprezentand in Romania interesele intregului grup de companii in domeniul consultantei in domeniul fondurilor europene.

Gabriela a studiat Geografia, la Universitatea din Bucuresti, specializarea Stiinta Mediului si detine un Master în Management și Comunicare în Afaceri la Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative. Incepand din 2011, Gabriela a inceput un proces intens de autocunoastere, de intoarcere catre sine. In cadrul acestui parcurs de redescoperire si de recreare personala, ea si-a descoperit menirea: aceea de a fi o contributie pentru oameni. In prezent, Gabriela este coach certificat.  A lucrat sub indrumarea Monicai Grigoriu – Professional Certified Coach (International Coach Federation). Gabriela si-a adus un aport important ca formator dezvoltare personala si coaching sistemic in cadrul proiectului Oamenii Cresc Oameni, proiect care a creat o comunitate de peste 450 de mamici si bone.

Gabriela este co-fondatorul programului Antreprenoris in Romania. Ideea acestui program este inspirata chiar din viata ei personala: mama a trei copii de 6, 4 si 2 ani, antreprenor cu responsabilitati diverse, Gabriela s-a gandit la un program care sa vina in sprijinul antreprenorilor ce sunt in cautarea unui echilibru intre viata privata si cea profesionala. Totul pleaca de la sursa, de la centru: Cine esti tu? Si cum se reflecta asta in afacerea ta? „Chiar daca nu crezi, tu esti afacerea ta! Te invit sa nu crezi! Te invit sa experiementezi si sa vezi ca tu si afacerea ta sunteti in oglinda. Iti pui amprenta personala asupra afacerii tale prin ceea ce esti, gandesti, spui, faci sau nu faci.”

Profil Linkedin
Site personal