Florina Pinzaru

Absolventa a facultatilor de Comunicare si Relatii Publice la FCRP-SNSPA Bucuresti si Relatii Economice Internationale la REI-ASE Bucuresti, Florina Pinzaru a avut un parcurs profesional care i-a permis acumularea unei vaste experiente si expertize in domeniul managementului afacerilor si al comunicarii in mediul business. In prezent este conferentiar universitar doctor, decan al Facultatii de Management din cadrul SNSPA in cadrul careia a lansat „Centrul de cercetare in management si leadership”. Din 2014 este director executiv al Masteratului de Management si Comunicare in afaceri si din 2009 al Masteratului de Brand Management si Comunicare Corporatista.

Din 2006 si pana in prezent, Florina a sustinut mai mult de 50 de programe de training pentru companii multinationale si romanesti in domeniile: Marketing, Management Strategic, Managementul Vanzarilor, Comunicare si Relatii Publice, Tehnici de Negociere, livrate pentru manageri si executivi din diverse industrii.

In urma unei experiente de peste 10 ani in training-ul si consultanta de afaceri pentru firme din diverse domenii – utilitati, mobilier, horeca, fashion, siderurgie si rulmenti, Florina a dobandit o foarte buna expertiza si cunoastere a mediului de afaceri din Romania

Florina Pinzaru este autoarea volumelor „Felicitari, ai fost promovat manager!” (Tritonic, 2013) si „Manual de marketing: principii clasice si practici actuale eficiente” (Tritonic, 2009).

Profil Linkedin