Daniela Vlasceanu

Daniela a infiintat si dezvoltat in Braila firma Mixera SRL (1994 – 2002) pe care a si condus-o ca director general si administrator, fiind responsabila cu managementul operatiunilor, elaborarea si implementarea strategiei organizationale, elaborarea si implementarea planului de afaceri, managementul financiar al resurselor, controlul prin bugete, dezvoltarea afacerii, conducerea si motivarea echipei (20 angajati).

Daniela este formator calificat, avand competente pentru pregatirea materialelor si livrarea cursurilor cu urmatoarele subiecte: Managementul Proiectelor, Resurse Umane, Comunicare, Negociere, Management Financiar si Bugetar, Formare Formatori, Planificare Strategica, Competente antreprenoriale.

In perioada 1999 – 2010, la Codecs SA, a fost tutor in Programul Certificatul Profesional in Management al The Open University Business School, UK, cursul Management financiar.

Din anul 2002 si pana in prezent, in calitate de trainer independent, Daniela a livrat cursuri de management financiar, costuri si bugete, elaborarea planului de afaceri, competente antreprenoriale, in sistem de cursuri open sau livrate pentru clienti dedicati sau pentru participanti din grupuri tinta in proiecte finantate din Fonduri Europene.

Daniela are o experienta profesionala de peste 16 ani ca si consultant specializat in elaborarea planului de afaceri, a bugetului si indicatorilor de performanta, a analizei financiare pentru IMM-uri (inclusiv a management-ului de risc al investitiilor), elaborarea si implementarea proiectelor finantate prin fonduri europene. A dezvoltat si participat la mai multe programe de consultanta pentru organizatii din categoria IMM-uri sau intreprinderi mari, din domenii diferite de activitate (productie, IT&C, servicii turistice, constructii, amenajari interioare etc). Portofoliul sumar de clienti: IBM, Assa Abloy, Griro, Fermit Ramnicu Sarat, Dekoflex Ploiesti, DAAS International Group, Alfa Group Galati, Qual Tours Timisoara, Cores Timisoara,  United Bucuresti, Sodimed srl Bucuresti, Sopres srl Bucuresti, Les Gastronomes srl Bucuresti, DZ Constructions Partners srl Bucuresti, Intrarom SA Bucuresti.

Absolventa a Institului Politehnic Bucuresti, Facultatea de Energetica, a lucrat timp de sapte ani in industria chimica, avand posibilitatea sa inţeleaga si sa actioneze efectiv pentru eficientizarea utilizarii resurselor energetice si optimizarea consumurilor materiale.

Posesoare a diplomei profesionale in management acordata de The Open University Business School, UK, licentiata in stiinte economice, specializarea Contabilitate si informatica de gestiune si master in Managementull proiectelor, Daniela a reusit sa initieze si sa dezvolte o afacere de succes in domeniile birotica si IT&C, fiind partener al companiei americane XEROX. Aceasta experienţa a marcat evolutia profesionala de la inginer la antreprenor si manager, mai departe la consultant si trainer in domeniul afacerilor in general, in domeniul managementului financiar aplicat in mod particular.

Absolvirea cursurilor de Formare de Formatori si Manager de Proiect, certificate ANC, a contribuit la dezvoltarea competentelor antreprenoriale la un nivel care sa permita impartasirea experientelor antreprenoriale intr-o maniera structurata, cu atentie pe detaliile practice necesare unui antreprenor/manager.