Descrierea programului

Scopul Antreprenoris

Am dezvoltat programul Antreprenoris din dorinta de a contribui la imbunatatirea sistemului antreprenorial din Romania, prin adoptarea unei mentalitati de antreprenor de succes si prosper.

Totul pleaca de la atitudinea ta, de la sistemul tau de valori si convingeri, de la trairile tale. Cum aduci toate astea in afacerea ta?

Acest program este pentru tine daca…

… ai o afacere si vrei sa o dezvolti;
… vrei sa incepi o afacere si ai nevoie de mai multe informatii/instrumente;
… te intereseaza sa aprofundezi anumite arii ale antreprenoriatului;
… vrei sa te cunosti mai bine ca antreprenor si sa iti accesezi potentialul creator.

Ce este unic la Antreprenoris?

Unicitatea acestui program este data de combinatia dintre sesiunile tehnice, in care lucrezi cu datele propriei tale afaceri, si sesiunile de business coaching, in care inveti sa te uiti la afacerea ta dintr-un alt unghi – business-ul tau poarta amprenta personala, poarta amprenta convingerilor si a trairilor tale. Abordarea noastra este ca fiecare antreprenor isi pune amprenta personala asupra afacerii sale. Si fiecare antreprenor isi defineste propria viziune asupra succesului si prosperitatii.

In 12 sesiuni abordam nevoile pe care le ai ca antreprenor, intr-o maniera foarte practica si pragmatica, pe specificul si datele afacerii tale.

Cu ce pleci din Programul Antreprenoris?

  • 12 sedinte in care iti construiesti strategia si planul de business respectand metodologii moderne, inveti sa citesti si sa interpretezi balanta, bilantul si alti indicatori financiari pe propriile documente contabile, iti dezvolti mixul de marketing pornind de la propriile produse si servicii, iti construiesti real promisiunea de valoare, iti pui in ordine resursele umane si iti planifici eficient intreaga activitate;
  • Lucrezi cu datele propriei tale afaceri, individual si in echipe, si inveti in egala masura de la traineri si de la colegi;
  • Program flexibil, ce-ti permite sa ramai aproape de afacerea ta;
  • Asculti povesti de succes din partea unor invitati speciali;
  • 16 ore de „antreprenoriat altfel” – Care este atitudinea ta de antreprenor? Cine esti tu ca antreprenor si cum se reflecta asta in afacerea ta?
  • Intri in comunitatea Antreprenoris si ai multiple oportunitati de networking;
  • Primesti informatii practice despre accesarea fondurilor europene pentru afacerea ta, pentru perioada 2014-2020;
  • Primesti informatii cu privire la sursele de finantare si sprijin pentru afacerea ta! Avem alaturi Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care prin programul Small Business Support ofera solutii de finantare nerambursabila pentru IMM-urile din Romania.

Afla mai multe despre continutul programului AICI.

Care este investitia ta?

Valoarea Programului este de 1100 EUR.
Ai posibilitatea de a accesa acum programul la pretul de 800 EUR.

Facturarea se face fara TVA, programul fiind autorizat de catre ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari).

Cum?

12 sesiuni, 6 saptamani:

  • 10 intalniri saptamanale a cate 4 ore, in intervalul 16:00-20:00.
  • 2 intalniri (prima si ultima sesiune a programului) a cate 8 ore, in intervalul 10:00-18:00.

Cand?

Pentru mai multe detalii despre calendar, intra AICI.

Unde?

Toate cursurile vor avea loc in Bucuresti, la sediul BDO Romania de la Victory Business Center (Strada Invingatorilor nr. 24) sau la sediul Mind Evolution Society (Strada Lunei nr. 5; langa Restaurant Izvorul Rece).

INSCRIE-TE ACUM!