Bursele Antreprenoris

INSCRIERILE PENTRU PRIMA SERIE DE BURSE S-AU INCHEIAT! MULTUMIM TUTUROR PENTRU PARTICIPARE SI VA ASTEPTAM SI LA EDITIILE VIITOARE.

Esti interesat de antreprenoriat sau ai deja pornita o afacere si vrei sa inveti mai multe? Vrei sa participi la un program aplicat si sa lucrezi cu datele reale ale propriului tau business? Vrei sa inveti de la traineri-antreprenori si sa descoperi legatura unica dintre tine si succesul tau? Antreprenoris ofera o bursă ce acopera 100% din costurile inscrierii in program!

Cum te inscrii la bursele Antreprenoris?

Pentru a te incrie in programul nostru de burse, trebuie sa realizezi un Business Plan privind afacerea ta sau o afacere pe care ai de gand sa o deschizi in urmatoarele 12 luni. Planul trebuie sa cuprinda urmatorii sau primii 3 ani ai afacerii si trebuie sa aiba minimum 4 pagini.

Planul se incarca in formularul de mai jos si il trimiti impreuna cu: un CV, o poza recenta cu tine si o scrisoare de intentie in care sa ne spui cu propriile tale cuvinte de ce doresti sa intri in programul Antreprenoris.

O comisie formata din reprezentanti calificati BDO si ICE va evalua materialele primite prin prisma calitatii, completitudinii si relevantei acestora si va anunta castigatorii competitiei atat direct cat si prin intermediul paginii noastre web si paginilor noastre de Facebook si LinkedIn.

Inscrierile care nu vor cuprinde toate documentele necesare nu vor fi luate in considerare.

Termene si conditii de inscriere

Termenul de inscriere va fi anuntat pentru urmatoarea editie.

Competitia este deschisa oricarui antreprenor care doreste sa isi dezvolte afacerea si sa treaca la alt nivel sau oricarui aspirant care a implinit 18 ani si doreste sa isi deschida o afacere in urmatoarele 12 luni.

Participantii care se inscriu la Bursele Antreprenoris si nu vor fi desemnati castigatori primesc 20% discount la inscrierea in program.